Kompania  ndertimore "AS PROJEKT"
merr shumë serioz punën e projekteve
dhe ndertimin e objektev ndërtimore,
kemi më shumë se 8 vite eksperiencë
në ndërtimtari dhe stafi i jonë është
një staf i nivelit më të lartë për kryerjen
e punëve në biznesin  ndërtimorë.

Ne bëjmë projekte me cmimë të volitshëm,
japim kualitet sa më të lartë me materiale ndërtimore
dhe kualitet në nderimin e objekteve, kjo na jep vlerë
neve, që kompania AS Projekt të jetë një hap me kohën.
Andaj ne ju bëjmë të mundshëm realizimin e ëndërrave të juaja.

Gëzimet dhe buzëqeshjet tona janë që çdo klient nga  " AS PROJEKT "  të  jet sa më afër në realizimin e ëndërrave të veta.  Andaj kjo na bën sa më të fort si staf profesional dhe që të iu japim garancionet e tona në baze të projekteve ndërtimore.  Me respekt...

Pronar  Azem Abazi
Telefononi për info!

+063 83 80 865
Informata
ALBAPRODUCTION ju ofron  dizajnime te ndryshme  nga DIGITAL WORLD per  bizenese etj... me shum info na vizitoni ne Web SiTE: www.ustopdesign.com


End User License Agreement | Advertise With Us | Contact Us | Privacy Policy Copyright © 2008 ALBA_PROduction , Ltd. All rights reserved.
MIRATOCA_PROJEKT
Telefononi për info!
+ 063 83 80 865
Aftesite nga Miratoca Projekt...
Disa projekte te kryera nga Kompanija AS PROJEKT...
Per informata me dizajnimet e projekteve tona ju lutemi klikoni tek linku Projektet ketu keni me shum projekte nga kompanija jone...
  U.S Top Design ju ofron  dizajnime te ndryshme...  
                          Me shum info na vizitoni ne Web SiTE:                                                                                                                                              www.ustopdesign.com
PLANI I SHTEPIS NGA INTERIOR DHE EXTERIOR ME PAMJE TE NDRYSHEM